سڵاو خۆشهویستان ئهمشهو به ڕێكهوت كاك نور ئهم ستایڵه نوێیهی ئێستای ماڵپهرهكهی نیشاندام منیش پێم جوان بوو و كاك نوریش بێ دڵی نهكردم و كردی بهو ستایڵه نوێیه
ئهوهی دهمانهوێت بزانین
ئایا ئهم ستایڵه نوێیهی ئێستات پێ باشه؟
یاخوود بكرێتهوه به ستایڵه كۆنهكه
تێبینی/ مهبهست له ستایڵی
ماڵپهرهكهیه
لهگهڵ ڕێزدا
سهرهتا دهستتان خۆش بێت بۆ كارهكانتان
نازانم له ناو سایتهكه ئهم وێنهیه ههیه
یانی بۆ ماوهیهكی كاتیه .. ئیتر رای جۆنی لهسهر دهربرین؟؟
ئهنجا ههندیك كێشهی ههیه..
وهكو خۆم حهزم له رهنگی رهش نیه

سكرۆڵ باری خوارهوه زۆر درێژه..
مینوهكانتان لهسهرهوه به بهرزی ریز كراون..
مینوهكانی لای چهپت وا پێویسته بچێته لای راست .. یان جوانتره بڵێم لای من وا جوانتره لای راست بن
ههر ئهوهندهم ههیه و دهستتان خۆش بێت و سهركهوتوو بن..
ئهو ههموو فۆتۆشۆپ زانه لێرهیه .. چاوێكتان له بهشی فۆتۆشۆپی یانهی كوردستانیش بێت.. جوابی ئهو خهڵكه بدهنهوه..
سڵاو
سوپاس بۆ وته جوانهكانت كاك هێمن بهڕاستی ئهوه چهند ڕۆژێكه ئهمهم نووسیوه هیچ كهس وهڵامی نهبوو بۆیه كاك كارزانیش بڕیاریدا ستایڵێكی نوێ ئاماده بكات
سوپاس بۆ تێبینیهكانیشت بهدڵنیاییهوه بهسوود دهبێت
بۆ ئهوهی یانهی كوردستانیش بهچاوان ئیتر من چاوێكم لهوێ و چاوێكم لێره دهبێت
باوهشێك گوڵ بۆ تۆی بهڕێز
سوپاس کاک هێمن .
کاک سیامهند وهڵامی له جێی من بۆ داناویت.
ماڵپهڕهکه دهتوانم بڵێم ئێستا تهواو ههڵهیه .. !
خهریکی ئاماده کردنی دیزاینێکی نوێم . !
وهک دهشزانیت له ئێستادا خهریکی تاقی کردنهوهکانی کۆتایی ساڵم. ئهوه زیاتر دوای خستووم.
نووسهرهکانیشمان تۆزێک کهم تهرخهمیان پێوه دیاره. به خۆریک که تهنها ووشهیهکیشیان لهسهر ئهم بابهته نهنووسیوه. !
ڕهنگه له داهاتوویهکی نزیکدا گۆڕانکاریهک له ڕیزی نووسهران بکرێت....!
یانهی کوردستان و نورفۆرجیش یهک یانهن.
سوپاس
ڕێز و سڵاو
سهرهتا داوای ڵیبوردنم ههیه له جهنابی خاوهن بابهت كه بهژداریم نهكردووه له بابهتهكه بههۆی بهههڵه تێگهیشتنم له بابهتهكه ..
سهبارهته به ستایلهكه شتێكی جوانه بهلای منهوه ئهوهی یهكهم دانرابوو رونتر بوو
ئهوهی ئێستا رهنگی رهشی زۆر تیایه و تێكهڵی زیاتره
بهلامهوه ئهوهی یهكهم ناسكه و كه سهیری بابهت ئهكهیت زانراوه كهی نووسراوه و چهند جارێكیش سهردان كراوه ، ژمارهی سهردان گرنگی و سهرنجی بینهر رادهكێشێت بۆ بابهتهكه .
دةستان خوش بيت بةراستى ديزاينيكى جوانى هةية
پێم باش نیه ماڵپهڕ زوزو دزاین بگوڕیت ئهوهیش خوێنهر خۆی هیلاک دهکات بهوای گهڕانی بابهتهکاندا
نوربۆگرافیک دزاینی شین و سهوزهکه لام جوانه دهکرێت گورانکاری بکرێت دهستکاری بکرێت بهلام
لهگهل ئهوهدانیم بگوردریت بهم زوه. چونکه زورینهی مالپهره جیهانیهکان له بونیهوه ههر یهک دزاینه
ئهوه یاهوو بوو چهندین سال یهک دزاینکی بهکار هێنا له درووست بونیهوه لهم کۆتاییاندا گورانکاری بوکرد
بهلام گورانکارییهکهی وای له خوینهر نهکرد هیلاک بیت.بهلکو پهرهی پیدا و باشتری کرد.
کاک کارزانیش چهندین جار پیم ووت وهشانی دزاینهکی ئیستای دیاری بکات چونکه له بنهرهتدا ئهم دزاینهی ئستای
وهشانی دیارییه بهلام دانهنراوه.واته له گوران کاریهکدا وهشانهکی پلهیهک دهگوریت ئهوکات نویکاری دیکهی پیوه دیار دهبیت.
من ئهوه بوچوونمه لهوانهشه ههله بم
سڵاوو
دهستت خۆش بۆ تێبینیهكهت كاك ژێوار وتهكهت جوانه ئهو ئاگاداریه بۆ دیزاینێكی ڕهش بوو كه ماوهیهك بهر لهئێستا دانرابوو وه پاشان كاك نور گۆڕیهوه به شین و سهوزهكه و پاش ئهوه و له ئێستادا ستایڵ گۆڕین له پڕۆگرامی نوربۆگرافیكدا نیه
لهگهڵ ڕێزدا
slaw hawreyan
barasty malpareke gwana aw babatanash ka blaw akrenawa zor swde haya dastan xosh bet