Nor 4 G

ڤێرژنی ته‌واو : كێشه‌ یه‌ كی تر له‌ نوسینی كو ردی
تۆ ڤێرژنی ته‌واو به‌كار ناهێنی ئه‌گه‌ر ده‌ته‌وێت بیبینیت. ئه‌مه‌ ڤێرژنی ته‌واوه‌ كه‌ تازه‌ له‌ ناو سایته‌كه‌دا دانراوه‌.
سڵاو
به‌ ڕێزان دوا ی ئه‌ وه‌ی من له‌ به‌ ر نا مه‌ ی فۆتۆشۆپ دا نه‌ مده‌ توانی به‌ كوردی بنو سم به‌ ڵام لێره‌ ها وڕێیان كێشه‌ كه‌ یان جاره‌ سه‌ ر كردم
به‌ ڵا م ئێستا كه‌ كێشه‌ یه‌ كی تر له‌ سه‌ ر نو سینه‌ كو ردیه‌ كانم په‌ یدا بووه‌ ئه‌ ویش ئه‌ وه‌ یه‌ كه‌ به‌ هه‌ ر ڤۆنتێكی كوردی بنو سم هه‌ ما ن شێوه‌ یه‌ وا تا به‌ ali-k-samik یان به‌ هه‌ ر ڤۆنتێكی تر بنو سم شێوه‌ كه‌ ی وه‌ ك شێوه‌ ی خوا ره‌ وه‌ یه‌ نا گوۆڕێت

تێبینی له‌ ئیماج ڕیه‌ دی دا ئه‌ م كێشه‌ یه‌ م نیه‌ ته‌ نیا له‌ فۆ تۆشۆپ نه‌ بێت .
سوپاس
سڵاو
كاك ڕه‌نجده‌ر به‌هۆی ئه‌وه‌ی ئێمه‌ له‌ نێت كارده‌كه‌ین و ده‌نووسین كه‌واته‌ دوو كیبۆردی كوردیمان هه‌یه‌
به‌ڕێزت كاتێك به‌رنامه‌ی فۆتۆشۆپه‌كه‌ ده‌كه‌یته‌وه‌ كرته‌ له‌ زمانه‌كانی تاسكباره‌كه‌ بده‌ و كیبۆردی كوردی كۆمپیوته‌ر هه‌ڵبژێره‌ نه‌ك نێت
له‌گه‌ڵ ڕێز
كاك سیا مند ده‌ ست خۆش به‌ ڵا م من پێشتریش وام لێكرد نه‌ بوو
ئێستا ئه‌ مه‌ م به‌ ali-k-samik كه‌ جی به‌ م جۆره‌ به‌ ده‌ ر ده‌ كه‌ وێت

هیوا دارم جاره‌ سه‌ رم بۆ بدۆزنه‌ وه‌
سڵاو
هه‌موو فۆنته‌کانت بسره‌ره‌وه‌ و سه‌رله‌نوێ دایمه‌زرێنه‌ره‌وه‌ زۆرکات به‌م ڕێگای سرینه‌وه‌یه‌و دووباره‌ داگرتنی چاره‌سه‌ر ئه‌بێت

گه‌ر گورزه‌ی فۆنته‌کانت ویست وه‌ڵام بنوسه‌ بۆت ئه‌پ بکه‌ین

سه‌رکه‌وتوو بیت
خو شكه‌ هه‌ ژان فۆنته‌ كانم هه‌ موی سڕیه‌ وه‌ به‌ ئه‌ گه‌ ر بكریت فۆنته‌ كانم بده‌ یتێ سوپاست ده‌ كه‌ م
سڵاو
بفه‌رموو لیره‌ فۆنته‌کان دابگره‌

http://www.sendspace.com/file/rjxx5i

سه‌رکه‌وتوو بیت
سڵاو
سوپاس بۆ هه‌ژان خان و وه‌ڵامه‌كه‌ی
فه‌رموو كاك ڕه‌نجده‌ر فۆنته‌كان لێره‌وه‌ دابگره‌
سوپاس بۆ كاك هێمن كه‌ له‌ ماڵپه‌ڕه‌كه‌ی دایناوه‌
به‌ خوا ئه‌ و كاره‌ شم كرد حاك نه‌ بوو!!!!
سڵاو دووباره‌
كاك ڕه‌نجده‌ر برام گه‌ر به‌ ئه‌رك نه‌بێت له‌ كاتی كردنه‌وه‌ی به‌رنامه‌ی فۆتۆشۆپه‌كه‌تدا كلیكی ئه‌و ئایكۆنی زمانه‌ بكه‌یت و زمانی كۆمپیوته‌ره‌كه‌ت هه‌ڵبژێریت(پێویسته‌ به‌رنامه‌ی فۆتۆشۆپه‌كه‌ت كراوه‌ بێت و له‌و كاته‌دا كلیك له‌سه‌ر ئه‌وه‌ بكه‌یت) من ئه‌م دوو جۆره‌ كیبۆرده‌ی خواره‌وه‌ به‌كارده‌هێنم
یه‌كه‌میان (ئه‌ره‌بیك ئه‌رده‌ن)ه‌ كه‌ كیبۆردی سی فۆڕ كورده‌
دووه‌میان(ئه‌ره‌بیك عێراق) كه‌ فۆنته‌كانی ئه‌لی پێ به‌كارده‌هێنم
هه‌وڵێكی ئه‌و كاره‌ بده‌ره‌وه‌ و وه‌ڵام بنووسه‌
گه‌ر نه‌بوو هه‌ر چاری ده‌كه‌ین
له‌گه‌ڵ ڕێز
[attachment=3]
كاك سیا مند به‌ خوا هه‌ ر جاك نه‌ بوو!!
لاپه‌ڕه‌كان : 1 2 3
لینك