Nor 4 G

ڤێرژنی ته‌واو : پێشنیارێك ئه‌ گه‌ رقبوڵی بكه‌ ن
تۆ ڤێرژنی ته‌واو به‌كار ناهێنی ئه‌گه‌ر ده‌ته‌وێت بیبینیت. ئه‌مه‌ ڤێرژنی ته‌واوه‌ كه‌ تازه‌ له‌ ناو سایته‌كه‌دا دانراوه‌.
سڵاوبه‌ ڕێزان
پێشنیارێكم هه‌ یه‌/
پێم باشه‌ ئه‌ و بابه‌ تانه‌ ی كه‌ وا له‌ م سایته‌ خنجیلانه‌ یه‌ داهه‌ ن هه‌ مووی كۆبكرێنه‌ وه‌ و بیكه‌ ن به‌ په‌ رتوكێك بڵاوی بكه‌ نه‌ وه‌ به‌ رنامه‌ و زیادكاریه‌ كانیشی بخرێنه‌ سه‌ ر سیدی له‌ گه‌ ڵ په‌ رتووكه‌ كه‌ دابێت
بۆئه‌ وه‌ ی كه‌ وا ئه‌ وانه‌ ی ئینته‌ رنێتیان نیه‌ ئه‌ وانیش سودی لێوه‌ ر گرن
به‌ كارهێنه‌ رانی به‌ رنامه‌ ی فۆتۆشۆپ گه‌ لێك زۆرن بۆیه‌ حه‌ زده‌ كه‌ م ئه‌ م خزمه‌ ته‌ ش پێشكه‌ ش بكه‌ ن بۆئه‌ وه‌ ی زیاترسود به‌ خه‌ ڵك بگه‌ یه‌ نێت به‌ تایبه‌ ت بۆئه‌ وانه‌ ی كه‌ ئینته‌ رنێتیان نیه‌.
هیوام پێشكه‌ وتنتانه‌
سلاو
ده‌ست خۆش كاك ره‌نجده‌ر بۆ بۆچوونه‌كه‌ت
ئه‌گه‌ر بكرێت به‌ په‌رتووك و سی دی چۆن بلاو بكرێته‌وه‌ ؟؟؟؟
مه‌به‌ستی ئێمه‌ خزمه‌ت گه‌یاندنه‌ به‌خۆرایی
ئه‌گه‌ر بكرێت به‌ په‌رتوك یان شتی تر بێگومان ئه‌گه‌ر ماندووبوونی ئێمه‌ش وه‌رنه‌گیرێت ده‌بیت حه‌قی شته‌كان وه‌ربگیرێت به‌مه‌ش واتا شته‌كه‌ بوو به‌ پاره‌ .
تێبینی / ئه‌وه‌ بیرو رای منه‌ ئه‌گه‌ر هاورێیان وه‌لامی تریان لا بیت وه‌لامت بۆ ده‌نوسرێت .
گوڵیت
كاك أحمد من ده‌ زانم كه‌ بوه‌ په‌ رتووك له‌ گه‌ ڵ سیدی ئه‌ وا ده‌ بێته‌ پاره‌
به‌ ڵام من ده‌ ڵێم ئه‌ و بابه‌ تانه‌ ی لێره‌ ن وای لێبكه‌ ن جونكه‌ من تا ئێستا 2 كتابی فۆتۆشۆپم كڕیوه‌ یه‌ كیان ئه‌ و بابه‌ تانه‌ ی ئێوه‌ ی تیانیه‌
ده‌ توانم بڵێم له‌ ئیماج ڕیه‌ دی هه‌ رنازانن بابه‌ تێكی تیا نیه‌ ئی ئیماج ڕیه‌ دی
بۆیه‌ من ده‌ ڵێم ئێوه‌ بابه‌ ته‌ كانتان بكه‌ ن به‌ په‌ رتوو كێك جونكه‌ شتی زۆر زیاتری تیایه‌ وه‌ ك له‌ په‌ رتوو كه‌ كانی ئێستا دا هه‌ یه‌ .
سوپاس
سڵاو زۆر سوپاس كاك ڕه‌نجده‌ر پێشنیاره‌كه‌ت زۆر جوانه‌
منیش ئه‌و كاره‌م پێ باشه‌ به‌ڵام وه‌ك كاك احمدیش وتی ئه‌وكات كاره‌كه‌ی ئێمه‌ نابێته‌ خزمه‌ت!
پشت به‌ خودای گه‌وره‌ ئێمه‌ وه‌كو نوسه‌ران قسه‌ی له‌سه‌ر ده‌كه‌ین بزانین باشترین ڕا كامه‌یه‌
له‌گه‌ڵ ڕێز و خۆشه‌ویستیمان بۆت
سوپاس به‌ڕێز ڕه‌نجده‌ر
له‌ هه‌وڵی ئاڵ و گۆڕی بیروڕا ده‌بین له‌سه‌ر پێشنیاره‌که‌ت
بژین
سوپاس بۆئێهوه‌ بۆوه‌ ڵامه‌ كانتان
من یه‌ كه‌ م كه‌ سم كه‌ ئه‌ م په‌ رتوكه‌ ده‌ كڕمBig Grin:D
سوپاس
لینك