Nor 4 G

ڤێرژنی ته‌واو : پێوه‌ره‌كانی دیزاین
تۆ ڤێرژنی ته‌واو به‌كار ناهێنی ئه‌گه‌ر ده‌ته‌وێت بیبینیت. ئه‌مه‌ ڤێرژنی ته‌واوه‌ كه‌ تازه‌ له‌ ناو سایته‌كه‌دا دانراوه‌.
سڵاو له‌كاكه‌ كارزان و هاورێكانی
ماوه‌یه‌كی زۆر به‌ر له‌ ئێستا بابه‌تێك له‌ سایته‌ به‌رێزه‌كه‌تان بلاوكرایه‌وه‌ به‌ ناوی پێوه‌ره‌كانی دیزاین به‌شی یه‌كه‌م
گومانی تێدانیه‌ ئه‌وه‌ی بی یه‌وێت له‌ بواری گرافیك به‌تایبه‌تیش برۆگرامی فۆتۆشۆب كاربكات ئه‌گه‌ر یه‌كه‌ و پێوه‌ره‌كان نه‌زانێت كاره‌كانی باش نابێت و كه‌م و كوری ده‌بێت له‌ كاتی به‌ چاپ گه‌یاندنی كاره‌كانی .
بۆیه‌ دواكارم له‌ كاكه‌ كازان كه‌وا به‌رده‌وام بێت له به‌شه‌كانی تری ئه‌م بابه‌ته‌ . من پێوام وایه‌ ئه‌گه‌ر یه‌كه‌ و پێوه‌ره‌كان نه‌زانین جوانترین كاریش به‌ ئه‌نجام بگه‌ینین له‌كاتی چاپ كردن كاره‌كه‌مان تێكده‌چێت و جوانی و هونه‌ریه‌كه‌ی له‌ ده‌ست ده‌دات . بۆیه‌ دوباره‌ داواكارم گرینگیه‌كی زۆر به‌ بابه‌تی ناوبراو بده‌ن .
له‌گه‌ڵ رێزم دا .....
پێشنیارێک و داواکاریه‌کی جوانه‌
هه‌ڵه‌ نه‌بم هه‌ر به‌ڕێزت پێشتریش به‌ ئیمه‌یل ئاگادارت کردم . هه‌وڵ ئه‌ده‌م ئه‌وانی دیکه‌ش ئاماده‌ بکه‌م ..
لێم مه‌گرن کاک دیاکۆ باوه‌ڕ بفه‌رموون هێنده‌ سه‌رقاڵم هێشتا خوێندنی ئه‌مساڵم له‌ زانکۆ ده‌ستی پێ نه‌کردوه‌ من له‌ لایه‌کی دیکه‌وه‌ تاقی کردنه‌وه‌ی خولیکی دیکه‌م هه‌یه‌و ئه‌مه‌ جگه‌ له‌ ئیش و کاری کۆمپانیاش .. جا وه‌ره‌ خۆت و خوای خۆت کاته‌کانم بۆ دابه‌ش که‌ .
به‌ چاوان له‌ خزمه‌ت ئه‌بم له‌م نزیکانه‌
دووباره‌ سڵاو
كاكه‌ كارزان گیان پێشه‌كی هیوای سه‌ركه‌وتنت له‌ دڵه‌وه‌ بۆ ده‌خوازم خۆزگه‌ بم توانیبایه‌ هاوكاریت بكه‌م له‌ ئیش و كاره‌كانت .
به‌ڵێ پێشتریش من به‌ ئیمێلی تایبه‌تی خۆم په‌یامێكم بۆ ناردوی هه‌ر له‌سه‌ر هه‌مان بابه‌ت .
دووباره‌ هیوای سه‌ركه‌وتن بۆ جه‌نابت ده‌خوازم و هیوای دوا رۆژێكی گه‌ش .....
لینك