Nor 4 G

ڤێرژنی ته‌واو : ئایا پێت باشه‌ وانه‌ كان به‌ شێوه‌ ی ڤیدیۆ بێت یان نا؟؟؟
تۆ ڤێرژنی ته‌واو به‌كار ناهێنی ئه‌گه‌ر ده‌ته‌وێت بیبینیت. ئه‌مه‌ ڤێرژنی ته‌واوه‌ كه‌ تازه‌ له‌ ناو سایته‌كه‌دا دانراوه‌.
سڵاو بۆ گشت ئه‌ ندامان و میوانانی خۆشه‌ ویستی نوربۆگرافیك
پێم خۆشه‌ لێره‌ دا ڕای ئه‌ ندامان وه‌ رگرین كه‌ وا
ئایا :
ئێوه‌ پێتان باشه وانه‌ كان له‌ سه‌ ر شێوه‌ ی ڤیدیۆ بێت یان له‌ سه‌ ر شێوه‌ ی وێنه‌؟؟؟

كامه‌ یانت پێ باشه‌ ڕای خۆت بڵێ بۆ ئه‌ وه‌ی به‌ م جۆره‌ خزمه‌ تی ئێوه‌ بكه‌ ین
سوپاس
ده‌ستخۆش کاک ڕه‌نجده‌ر
ڕاپرسیه‌کی جوانه‌، وه‌ک خۆم گه‌ر وانه‌کان به‌ جۆرێک بێت که‌ کوالیتیه‌کی به‌رزو جوانی هه‌بێ و کاره‌کان به‌ له‌سه‌ر خۆیی ئه‌نجام بدرێ و کێشی ڤیدیۆکه‌ که‌م بێت ئه‌وا به‌ شتێکی باشی ده‌زانم که‌ ڤیدیۆ بێت

بژین

Nor نوسراوه‌ له‌لایه‌ن :
ده‌ستخۆش کاک ڕه‌نجده‌ر
ڕاپرسیه‌کی جوانه‌، وه‌ک خۆم گه‌ر وانه‌کان به‌ جۆرێک بێت که‌ کوالیتیه‌کی به‌رزو جوانی هه‌بێ و کاره‌کان به‌ له‌سه‌ر خۆیی ئه‌نجام بدرێ و کێشی ڤیدیۆکه‌ که‌م بێت ئه‌وا به‌ شتێکی باشی ده‌زانم که‌ ڤیدیۆ بێت

بژین

ده‌ ست خۆش بۆتۆ
كه‌ واته‌ با سه‌ ره‌ تا له‌ خۆمانه‌ وه‌ واتا له‌ نوسه‌ ره‌ كانمانه‌ وه‌ ده‌ ست پێ بكه‌ ین
بزانین نوسه‌ ره‌ كانی ترمان ڕایان جیه‌؟؟؟؟

سلاو
دةست خؤش كاك رةنجدةر
بێگومان ئه‌گه‌ر ڤیدیۆ بیت میوان زووتر فێر ده‌بیت و كه‌لكی لێ وه‌رده‌گرێت
به‌ڵام ئه‌من نێته‌كه‌م كه‌لكی ئه‌وه‌ی نیه‌ به‌ مێگا ئه‌پلۆدی پێ بكه‌م
ئه‌گه‌ر كار بگاته‌ مێگا ده‌بێت له‌ نێت كافێ دانیشم تا ئه‌پلۆد یان داونلۆدی ده‌كه‌م
چونكه‌ خه‌ته‌كه‌ به‌راستی زۆر زۆر خراپه‌

واتا من ده‌نگ بۆ وێنه‌ ده‌ده‌م Shy
ده‌ ست خۆش كاك أحمد
سوپاس بۆ پێشنیاره‌ كه‌ شت
وایه‌ ڕاسته‌ نێتی كوردستان زۆر خاوه‌ بۆ به‌ رز كردنه‌ وه‌ كاتی ده‌ ویت
به‌ لام لێره‌ شتێك هه‌ یه‌
ئێمه‌ نا ڵێین گشت بابه‌ ته‌ كان ده‌ كه‌ ینه‌ ڤیدیۆ ته‌ نها ئه‌ و بابه‌ تانه‌ ده‌ كه‌ ین كه‌ وا ورده‌ كاری زۆر تێدانیه‌ واتا زۆر كاتی ناوێت
دوای ئه‌ وه‌ ڤیدیۆ كانیش كه‌ من كێشی سوكه‌
ئه‌ گه‌ ر كێشه‌ ت له‌ به‌ ر زكردنه‌ وه‌ یه‌ ده‌ توانم هاكاریت بكه‌ م به‌ به‌ رنامه‌ یه‌ ك ئه‌ گه‌ ر ویستت
سوپاس
slaw kak ranjdar barae mn wanakan ba video bet zor basha halwest
سلاو
كاك ره‌نجده‌ر مه‌به‌ستت چیه‌ له‌ به‌رنامه‌یه‌ك بۆ به‌رز كردنه‌وه‌ ؟؟؟
ئه‌گه‌ر مه‌به‌ستت به‌رنامه‌ی بۆقه‌كه‌ بێت ئه‌وا لامه‌ به‌رنامه‌كه‌ كاری پێ ده‌كه‌م
به‌لام ئه‌گه‌ر به‌رنامه‌ش به‌كاربێنم ئه‌ی هه‌ر نێتی ناوێت بۆ به‌رزكردنه‌وه‌ ؟؟
كێشه‌ له‌ چۆنیه‌تی به‌رزكردنه‌وه‌كه‌ نیه‌ كێشه‌ی خاوی ئه‌و نێته‌ خراپه‌یه‌ براكه‌م
دةست خؤش كاك رةنجدةر
بێگومان ئه‌گه‌ر ڤیدیۆ بیت میوان زووتر فێر ده‌بیت و كه‌لكی لێ وه‌رده‌گرێت
ده‌سخۆش کاک ره‌نجده‌ر بۆم راپرسیه‌ ،
به‌رای من گه‌ر به‌شێوه‌ی وینه‌بێت باشتره‌ چوکه‌ خه‌لک هه‌ن ناتوانن ڤیدیۆکان به‌رز بکه‌نه‌وه‌ یان دایبگرن
ئه‌یش به‌هۆی کێشه‌ی نێته‌وه‌ ئیتر نازانم من رای خۆم وت هه‌رکامێکیسیان بێت بۆ من فه‌رقی نیه‌ ، سوپاس.

هاوڕێ شینکی نوسراوه‌ له‌لایه‌ن :
ده‌سخۆش کاک ره‌نجده‌ر بۆم راپرسیه‌ ،
به‌رای من گه‌ر به‌شێوه‌ی وینه‌بێت باشتره‌ چوکه‌ خه‌لک هه‌ن ناتوانن ڤیدیۆکان به‌رز بکه‌نه‌وه‌ یان دایبگرن
ئه‌یش به‌هۆی کێشه‌ی نێته‌وه‌ ئیتر نازانم من رای خۆم وت هه‌رکامێکیسیان بێت بۆ من فه‌رقی نیه‌ ، سوپاس.

كاكه‌ هاوڕێ تۆ قه‌ پاتی برا خۆ نێته‌ كه‌ ت وه‌ ك ئێمه‌ نیه‌ به‌ سه‌ عاتێك فایلێك بار بكه‌ ین Big Grin ههههههههه
سوپاس بۆتۆ

لینك